Твоите изгодни оферти

Прогноза за много слънце: 50 минути Карта за Последно поколение Солариум megaSun 5600 за 30.00 лв. от Студио Mega Sun

Тази промоция не е активна. За да намерите актуални оферти на красота и здраве, натиснете тук:

Описание

Вземи сега на добра цена Прогноза за много слънце: 50 минути Карта за Последно поколение Солариум megaSun 5600 за 30.00 лв. от Студио Mega Sun

„А вътре гадже с бронзов тен, едно за теб, едно за мен”, се пее в един летен шлагер и обзалагаме се, всеки мъж мечтае за поне едно шоколадово момиче до себе си, а всяко момиче желае да превърне бледата си кожа в бронзова. Днес можете да го сторите на страхотна цена с офертата на Mega Sun.
Офертата включва:
Карта за 50 мин. последно поколение Солариум megaSun 5600 - 30 лв.
Солариум megaSun 5600
Рефлекторни лампи 42 x 190 cm LONGLIFE
Номинална мощност: 7000 W
Aqua Cool, Aroma Therapy, Music System, Mega voice
Други: Солариумът разполага със специални Вит.Д лампи, които оказват благоприятно въздействие върху костната и имунната система. Новата технология не позволява на кожата да се изсушава.
Уверен в себе си и енергичен – забележителен и прецизен: това е новият солариум megaSun 5600. Пропорциите му са динамични и мощни и все пак той остава елегантен в детайлите. Външния вид на предния панел е едновременно стимулиращ и очарователен, с динамичната игра на „LED” кант в цвят четири-сезона. Със своя просторен интериор, солариум megaSun 5600 ви дава усещане за свобода. Изчистени форми, изчистено послание. Технологична перфектност!Студиото предлага марките соларна козметика Australian Gold, Designer Skin.
Всеки клиент получава индивидуална консултация за правилния режим на почерняване в зависимост от типа кожа и други основни фактори.

Предлаган от: