Твоите изгодни оферти

ПОДМЛАДЯВА ВИДИМО! Биоревитализация за подмладяване на лице с хиалуронов мезококтейл чрез инжектор пен в Изабел Дюпонтза 59.90 лв.

Тази промоция не е активна. За да намерите актуални оферти на красота и здраве, натиснете тук:

Описание

Вземи сега на добра цена ПОДМЛАДЯВА ВИДИМО! Биоревитализация за подмладяване на лице с хиалуронов мезококтейл чрез инжектор пен в Изабел Дюпонтза 59.90 лв.

Времето е като пълноводна река – ерозира кожата ни безпощадно. Разбира се, не без помощта на температурните разлики, вятъра, климатиците. Краят на зимата е перфектният момент да неутрализирате всички вредни наслоявания, като си осигурите цялостна грижа за вашата кожа и свалите години от лицето си с днешното подладяващо предложение.
Офертата включва:
Дегримиране
Дезинфекция на кожата
Изтегляне на дози от хиалуроновия мезококтейл и поставяне чрез инжектор пен.Абсолютно безболезнено.Образуват се миниатюрни папули, които се разпределят и разнасят до един два дни.
Поставяне на успокояваща алгинатна маска с мента.
Финален лифтиращ серум / крем.
Injector Pen е предназначен за подкожно инжектиране на дозирани продукти с течна или леко гелообразна форма без използване на игли. Инжекционният инжектор се състои от основно устройство и накрайник за еднократна употреба без игла. Активната съставка се подава под високо налягане в микроскопична дoза. Налягането е толкова високо, че преминава безпрепятствено през кожата, без да уврежда съдовете и равномерно се разпространява в подкожния мастен слой. Формата на разпределение на инжектирания продукт под кожата е конична, с микроскопичен диаметър и епидермална дълбочина Няма увреждане на кожата. Намалява риска от инфекция. Няма болка. Този метод е идеален за биоревитализиране с хиалуронова киселина, за въвеждането на мезо коктейли и т.н. под кожата. Пациентите, винаги предпочитат тази козметична процедура, тъй като не изисква рехабилитация. Перфектни резултати при:
Анти ейдж процедури за подобряване структурата на кожата за сияйна и подновена кожа.


Предлаган от:


Подобни