Твоите изгодни оферти

НОВО от Виенски Салон Лагуна! Бяла целувчена торта с крем маскарпоне, ягоди и бадеми ИЛИ Целувчена торта „Орехова целувка“ само за 19 лв.

Тази промоция не е активна. За да намерите актуални оферти на храни и напитки, натиснете тук:

Описание

Вземи сега на добра цена НОВО от Виенски Салон Лагуна! Бяла целувчена торта с крем маскарпоне, ягоди и бадеми ИЛИ Целувчена торта „Орехова целувка“ само за 19 лв.

Всяка любов започва с целувка, а с днешната ни обсебваща сетивата оферта ви обещаваме любов от първата хапка. Нови ефирни предложения от сладки целувки са ви подготвили от Виенски Салон Лагуна, от които ще искате още и още!
Офертата включва:
Ваучер за отстъпка на стойност 1 лв. за Бяла целувчена торта с крем маскарпоне, ягоди и бадеми ИЛИ Целувчена торта „Орехова целувка“ и доплащане 18 лв. при получаване на тортата
Други
Ваучерът важи за отстъпка за 1 брой Бяла целувчена торта с крем маскарпоне, ягоди и бадеми ИЛИ Целувчена торта „Орехова целувка“ с доплащане 18 лв.
Грамаж на тортата: 1000 гр. - 10 парчета
Доставка до вашия адрес в София
Тортите не се консумират в заведението.
Заявки се правят минимум 3 дни предварително на тел.02 8623062
При желание на клиента можем да извършим доставка до Вашия дом /САМО в рамките на гр. София/ , като цената е 4лв. до вашия адрес, а за по-отдалечени квартали извън София цената е по договаряне.
Доставките се извършват от неделя до петък - от 12:00 до 17:00 и в събота - от 12:00 до 18:00 часа без точен час.
При доставка на тортата до адреса ви заплащате стойността на тортата , както и стойността на доставката на нашия куриер, а също е необходимо да му предадете и своя разпечатан ваучер.
Фирмата си запазва правото при запълнен график да не изпълнява доставки
Взимане от сладкарницата
Тортата може да се вземе и от нашата сладкарница “Лагуна” всеки ден между 11часа и 22часа на адрес : София, ул.Христо Белчев 13, като задължително предайте своя разпечатан ваучер на служителката ни и доплатете своята торта на място в сладкарницата

Предлаган от: