Твоите изгодни оферти

Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”

Тази промоция не е активна. За да намерите актуални оферти на красота и здраве, натиснете тук:

Описание

Вземи сега на добра цена Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”

Едно от удоволствията, които не можем да доставим сами на себе си, е масажът, така както не можем да се самоизненадаме с подарък за рождения си ден. Днешната оферта на Спортен и релакс център „Енерджи” ще ви докаже, че масажът може да бъде истински сюрприз за тялото и духа ви - удоволствие, релакс и лек в едно.
Офертата включва:
Медицински масаж на на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп за 14.99 лв.
Медицински масаж на цяло тяло или + точков Масаж на стъпала, длани и скалп за 29.99 лв.
Повече за масажа
Знаете ли, че след 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти.
Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.
Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам.
Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.


Предлаган от:


Подобни