Твоите изгодни оферти

Изящни вежди всеки ден! Микроблейдинг на вежди по метода косъм по косъм само за 99 лв. от Изабел Дюпонт Beauty Studio!

Тази промоция не е активна. За да намерите актуални оферти на красота и здраве, натиснете тук:

Описание

Вземи сега на добра цена Изящни вежди всеки ден! Микроблейдинг на вежди по метода косъм по косъм само за 99 лв. от Изабел Дюпонт Beauty Studio!

Очите са прозорец към душата, а веждите са израз на душата. Веждите акцентират очите ви, за подобряване на вашия израз и подчертават симетрията на лицето. За перфектна визия - доверете се на професионалистите от Изабел Дюпонт Beauty Studio!
Офертата включва:
Микроблейдинг на вежди по метода косъм по косъм само за 99 лв.
Бонус - Ретуш на 40лв вместо 80 лв.
Повече за процедурата:
Почистване на веждите;
Измерване и избиране на подходяща форма;
Очертаване на желаната форма;
Нанасяне на местна анестезия с подходящ крем за 15 минути;
Рисуване чрез ръчен метод с пигмент и специална писалка и игла, докато бъдат изградени веждите;
Почистване от пигмента и поставяне на антибиотичен крем;
Даване на препоръки.
Очите са прозорец към душата, а веждата е израз на душата. Веждите са най важната характеристика на лицето. Те акцентират очите ви, за подобряване на вашия израз и подчертават симетрията на лицето.
Чрез микроблейдинг 3D косъм по косъм се постига естествена визия на веждите за дълготраен период.Те ще бъдат перфектно оформени, без да се налага непрекъснат грим всеки ден и дори по няколко пъти на ден.
Микроблейдингът е подходящ при: неправилна форма на веждите, редки вежди, частична или цялостна липса на окосмяването. Извайването на веждите косъм по косъм подчертава естествените ви черти и ще ви накара да се чувствате много по уверени.
При микроблейдинга косъм по косъм, иглите нежно проникват в кожата и чрез специален пигмент я оцветяват за дълго време. Така ръчният метод нежно повдига кожата и поставя цвета под нея, без силна болка.
Прави се ретуш след 4 до 6 седмици.
Бонус - Ретуш на 40лв вместо 80 лв.


Предлаган от: