Твоите изгодни оферти

Заредете с адреналин! Рафтинг + Каньонинг над река Струма само за 69.90 лв от Рафтинг център Рефлип

Тази промоция не е активна. За да намерите актуални оферти, натиснете тук:

Описание

Вземи сега на добра цена Заредете с адреналин! Рафтинг + Каньонинг над река Струма само за 69.90 лв от Рафтинг център Рефлип

И вие сте от клуба на готините хора, които обичат природата, водата, бързеите, екстремното?! Кажете Добре дошли на пролетта и днешната ни оферта, която ще ви зареди с адреналин и незабравими спомени! Нямате нужда от предупреждение, вие си знаете: Пристрастяващо е!
Офертата включва:
Рафтинг + каньонингнад река Струма - 69.90 лв.
Сборен пункт: Кресненските ханчета, Рафтинг център Рефлип
Изисква предварително записване на тел: 0877 505 991!
Цената включва:
Транспорт по трасето
Пълна водна екипировка – неопренов костюм, яке, обувки за вода, каска и спасителна жилетка
Инструктаж
Лицензирани инструктори
Safety лодка
Седалка и каска за тролея
Незабравимо изживяване
Застраховка
Важно! Желаещите за каньонинг трябва да носят със себе си допълнителен чифт дрехи и обувки
Рафтингът е прекрасен начин за ментална почивка и покачване на адреналина. Той е страхотно предложение за практикуването на групов спорт, тонизира и зарежда с положителни емоции. Рафтингът помага на човек да изчисти съзнанието си, да срещне нови хора и да изживее непознато до момента усещане. Рафтингът е подходящ за хора от различни възрастови групи.
Рафтинг в България Само до преди няколко години този спорт беше непознат за България. Сезонът за рафтинга започва в началото на април и завършва през юни или юли, когато падне нивото на водата. Най-предпочитаното място в България за рафтинг е коритото на река Струма, която има две трасета - горно и долно. Горното обхваща течението от втория тунел след Благоевград по пътя за Кулата до Кресненското ханче и се определя със степен на трудност между 3 и 4 по шестобалната скала в зависимост от пълноводието на реката.
Сборен пункт - 130км на юг от София, средно около 2 часа с кола по главен път Е79. След като се влезе в Кресненското дефиле, подминавате Симитли, два тунела и след около 1 километър в ляво се намира нашата база. Цветовете са в жълто и синьо с голям надпис Rafting center Reflip.
След екипирането и транспортирането до старта следва инструктажът за безопасност и поведение в реката. Приключението може да започне!
Маршрутът е със трудност клас 3, което го прави подходящ за всякакви възрасти и за тези, които никога не са опитвали това преживяване.

Предлаган от: