Твоите изгодни оферти

За сайта

За сайта

Tvoite-oferti.com е платформа, на която ще откриете изгодни оферти, намаления и актуални промоции на голямо разнообразие от продукти. За ваше удобство офертите са събрани на едно място от различни онлайн магазини. Информацията на сайта постоянно се обновява, за да можете да намерите най-новите и актуални оферти.

Общи условия

Tvoite-oferti.com е платформа, на която ще намерите оферти, намаления и промоции, събрани на едно място от различни онлайн магазини. Платформата не предлага тези продукти, а ви улеснява в тяхното намиране. Всички представени продукти на сайта tvoite-oferti.com са собственост на онлайн магазините, които ги предлагат. Tvoite-oferti.com не носи отговорност за качеството на предлаганите от онлайн магазините стоки, за разликата в промоционалната цена на даден продукт на нашия сайт, когато информацията е подадена погрешно от страна на онлайн магазина към нашата платформа, както и за съответни вреди, причинени от продуктите.
Единствената цел на tvoite-oferti.com e да събира на едно място и да представя на потребителите къде има изгодни оферти, промоции и намаления.
За контакти: box (at) tvoite-oferti.com